sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 03.06.2022 10:43:50

Uff, kakšna pričakovanja?! De Bruyneju se smeji, Haaland bo v prvi sezoni zabil toliko golov ...

Erling Haaland je v četrtek zvečer odločil dvoboj lige narodov med Srbijo in Norveško, njegova reprezentanca pa je v Beogradu zmagala z 1:0.

Norveški napadalec je že prej tudi zamenjal delodajalca, iz dortmundske Borussie je prestopil v Manchester City. Navijači pa od njega pvičakujejo ogromno, saj je za nemškega velikana v 89 nastopih zabil kar 86 golov.

O tem, da bo tresel kot za stavo, so prepričani tudi v klubu. Tako gre sklepati po besedah prvega zvezdnika ekipe Kevina De Bruyneja, ki je preprosto dejal: "Haaland je vrhunski napadalec. Njegov prihod bi nam moral pomagati, da še dodano rastemo kot moštvo. Vsi veliko pričakujejo, vedno so si želeli imeti številko devet, torej pravega klasičnega napadalca, sam pa pravim, da je dobro imeti napadalca, ki v sezoni zabije 20-25 golov."



Še več, De Bruyne je prepričan, da bo s Haalandovim prihodom popravil tudi svojo učinkovitost. Tu je predvsem mislil, da bo imel ob koncu sezone še več asistenc. "Mogoče bo Haalandov prihod pomagal tudi meni. V nekaterih sezonah sem imel več asistenc, kot sem jih imel v prejšnji. Številke so del nogometa, vendar ne povedo vsega, saj sem imel vselej približno enako število ustvarjenih priložnosti in podobnih stvari," je dodal De Bruyne.

City je v prejšnji sezoni brez klasičnega napadalca v prvenstvu zabil 99 golov in vsi so prepričani, da bodo s Haalandom presegli stotico.

Članki iz rubrike