rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 18.05.2022 12:10:39

Ufff, kako direktno! Čeferin o Realu s pojasnilom, ki vam bo dalo misliti: Če bi se mi ...

Profimedia
Pojasnilo Aleksandra Čeferina je obkrožilo svet.

Aleksander Čeferin se skupaj s sodelavci pripravlja na zaključni spektakel v ligi prvakov. V soboto, 28. maja, bo na sporedu veliki finale, v katerem se bosta pomerila Liverpool in Real Madrid. Slednji je v izločilnih bojih izločil same evropske velikane, številni so ga že zdavnaj odpisali, a se je vedno znova in znova vrnil v igro in prišel vse do zadnje in najpomembnejše tekme v sezoni.


Hkrati pa je Real klub, ki z Uefo, ki med drugim bdi tudi nad ligo prvakov, bije pravo bitko. Gre namreč za enega od ustanoviteljev superlige, ki je sicer ekspresno hitro končala na smetišču zgodovine, čeprav vodilni možje Reala, Barcelone in Juventusa še zmeraj vztrajajo, da novonastalo tekmovanje še ni doživelo klavrn konec.

Uefa s slovenskim predsednikom na čelu je omenjeni trojici napovedala sodno bitko, kako pa sam gleda na to, da bo Real zdaj igral v finalu lige prvakov? "Jaz gledam na to profesionalno, imam kar dobre živce. Bo že prišel čas, ko se bodo te stvari razčistile, zagotovo pa se ne bodo na igrišču," je bil Aleksander Čeferin jasen v pogovoru za 24ur.com in dodal: "Nimam težav z Realom, jasno, trenutno nimam kontaktov z vodstvom kluba. Je pa uvrstitev Reala v finale lige prvakov dokaz, kako čisto je Uefino tekmovanje. Če bi se mi vmešavali, če bi skušali komu pomagati ali koga depriviligirati, zagotovo ne bi bil Real v finalu in zagotovo ne bi bila Barcelona v finalu ženske lige prvakov."

Članki iz rubrike