zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 06.04.2022 10:49:50

Nova DRAMA! Legenda Barcelone tone vse globlje in globlje, po novi laži sprožili PREISKAVO!

Nekdanji izjemni branilec in pozneje neprimerno slabši športni direktor Barcelone Eric Abidal – med drugim tudi eden glavnih krivcev za to, da je ponos Katalonije zapustil Lionel Messi – se je ponovno znašel v velikih težavah.

Oziroma bi verjetno bili še bližje resnici, če bi dejali, da je svoje težave še poglobil – glede na to, da je v njih tako ali tako že dalj časa. Abidal se je najprej znašel v aferi zaradi nepravilnosti pri pridobivanju jeter za presaditev, ki jo je prestal, ko se mu je leta 2012 metastaziral zlovešči rak, ki ga je prvič premagal leto prej. Že leta 2017 se je začela preiskava domnevnih nedovoljenih uslug, a je večino časa potekala v smeri Francozovih zagotovil, da je bil darovalec njegov sorodnik in da je bil po tej logiki upravičen do prednostne obravnave.

Kot gotovo veste, se je nato Abidal znašel še v središču povsem drugačnega škandala, ko je ljubimkal z nogometašico PSG-ja in ga imajo francoske oblasti za enega od osumljencev za napad nanjo. Preiskava poteka in zvezdnikova vloga pri dogodkih še ni razjasnjena – tako kot ne vloga njegove žene, ki ga je vmes zapustila. No, kot da to ne bi bilo dovolj, pa so včeraj odprli povsem novo preiskavo tudi v aferi jetra, potem ko so najnovejše informacije pokazale, da dela organa Abidal ni dobil tam, od koder je trdil. Temveč od človeka, ki z njim ni prav nič v sorodu – kar pa seveda krši špansko zakonodajo na tem področju.

Značke: abidal, barcelona

Članki iz rubrike