stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 24.01.2022 16:05:31

Marca RAZKRIVA: V strogi tajnosti sta sovražnika doselga SKRIVNI DOGOVOR

Dreamstime
Za marsikoga gre za največje rivalstvo v svetu športa. V vsakem primeru pa sta madridski Real in Barcelona skozi zgodovino postala večna tekmeca, včasih sovraga, po novem pa očitno celo zaveznika.

Pogosto politično podprto rivalstvo je imelo vzpone in padce, vrhunce pa je dosegalo predvsem ob »prepovedanih« prestopih med kluboma. A časi se spreminjajo. Tudi največji športni tekmeci se spoštujejo med seboj, imajo iste interese. To se je izpostavilo v primeru superlige, tako je v stališčih do vodstva la lige.

laporta perez pm
Profimedia


Predsednika Reala in Barcelone, Florentino Perez in Joan Laporta, se pogosto pogovarjata, v zadnjem času se dogovarjata o tako imenovanem nenapadanju, ko gre za igralce obeh ekip, ki imajo pogodbo. Španska Marca zatrjuje, da sta gospoda celo dosegla sporazum, po katerem si kluba ne bosta več eden drugemu »ukradla« igralca, ki jima pogodba še ni potekla. To seveda ne velja za proste nogometaše.


Igralci, ki niso člani teh dveh klubov, seveda niso del dogovora. Tako se oba zanimata za napadalca dortmundske Borussie Erlinga Haalanda. Laporta se je celo tako močno ogrel zanj, da ga želi pripeljati na Camp Nou za vsako ceno. Da bi lahko financiral zajetno odškodnino, je pripravljen prodati več igralcev.

Članki iz rubrike