benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 20.01.2022 13:08:01

DRAMA VSEH DRAM! V Sloveniji so padli, sinoči pa uprizorili EPSKI PREOBRAT za zgodovino (VIDEO)

Profimedia
Kakšna tekma! Kakšen zaključek! Sinočnja tekma bo šla v zgodovino.

Da že imamo tekmo sezone v premier ligi, pravijo. Zaostali dvoboj 17. kroga angleškega prvenstva med Leicestrom in Tottenhom se je razpletel s pravo dramo, ki ji ni para. Domačini so imeli tri točke čvrsto v svojih rokah, potem pa se je zgodil - Steven Bergwijn.

Štiriindvajsetletni Nizozemec je v igro vstopil v 79. minuti, tri minute po vodilnem zadetku Leicestra (2:1). Do sodnikovega podaljška se ni nič zgodilo, fant je v 94. minuti prejel rumeni karton, zaključni pisk glavnega sodnika pa je bil le še vprašanje časa. Potem pa se je zgodilo nekaj, česar nihče ne bi upal napovedati.

tottenham 2
Profimedia


V 95. minuti je Bergwijn izid poravnal. Hladen tuš za domače navijače in veselje v gostujočem taboru. A to še ni bilo vse. Harry Kane, ki je v prvem polčasu izničil začetno vodstvo lisic, je zagrabil žogo iz mreže in tekel proti sredini igrišča. Domačini so uspeli takoj izgubiti posest in komaj dobro minuto po izenačujočem zadetku je prav Kane čez polovico igrišča natančno podal hitremu Nizozemcu, ki se je dobro znašel, preigral domačega vratarja in še drugič našel pot v nasprotno mrežo.

Slavje igralcev in navijačev Tottenhama se je lahko začelo, to je bila ena najbolj norih zmag, to je bil razplet, ki se bo zapisal v zgodovino.

Bergwijn
Profimedia


Trener Antonio Conte je bil pred prvim porazom v premier ligi, tako pa je že na deveti tekmi ostal neporažen. O Bergwijnu, ki sta ga pred zimskim prestopnim rokom želela Ajax in Sevilla, pa je govoril z izbranimi besedami. Čeprav v napadu ob zabetoniranemu Kanu prednost daje Heungu-Minu Sonu in Lucasu Mouri, želi Nizozemca zadržati v ekipi. Vodstvo Tottenhama je nedavno zavrnilo Ajaxovo ponudbo v višini 15 milijonov za nekdanjega igralca PSV-ja in nizozemskega reprezentanta.

Članki iz rubrike