podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
2 03.01.2022 09:01:21

NOVE TEŽAVE: Zanj so odšteli več kot 60 MILIJONOV, a VELIKA OKREPITEV za Barco NE SME IGRATI!

Neverjetno, a resnično.

Potem ko se je Barcelona znašla v velikanski finančni krizi, zaradi katere je poleti ostala brez svojega najboljšega nogometaša in po mnenju mnogih najboljšega žogobrcarja vseh časov, Lionela Messija, ki je odšel v PSG, so Katalonci pred dnevi senzacionalno pripeljali velikansko okrepitev v obliki odličnega napadalno usmerjenega vezista Manchester Cityja, Ferrana Torresa. 

Za zdaj že nekdanjega nogometaša sinjemodrih so pri Barci odšteli več kot 60 milijonov evrov (55 milijonov funtov), Ferran Torres bi moral predstavljati kapitalno okrepitev za nadaljevanje sezone, toda Barcelona Torresa sploh ne more registrirati! Vsaj dokler ne uredi svojih financ. Tako je bilo tudi poleti, ko je Barca pripeljala Memhpisa Depaya, Erica Garcio in Sergia Aguera, vendar nobenega ni smela registrirati, vse dokler niso novih, finančno precej slabših pogodb podpisali Sergio Busquets, Jordi Alba in Gerard Pique, ki so sprostili nekaj finančnega prostora.

Zdaj je podobno. Vse dokler pri Barceloni ne bodo sprostili nekaj financ, bo Ferran Torres ostal neregistriran. Ključno vlogo pri morebitni registraciji Torresa bi lahko odigral Ousmane Dembele, ki pa bi moral sprejeti precej slabše finančne pogoje pri podaljšanju pogodbe, kar se najverjetneje ne bo zgodilo. Barceloni tako preostane, da finančni prostor sprosti s prodajo kakšnega od nogometašev. Izjemno visoke plače imajo tako Dembele kot denimo Coutinho in Umtiti ... 

Članki iz rubrike