roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
12 22.12.2021 20:45:01

Inter do sedme zaporedne zmage

Profimedia
Nogometaši Interja nadaljujejo niz zmag v italijanskem prvenstvu. V 19. krogu so zmagali še sedmič zapovrstjo, Torino so doma premagali z 1:0. To je bila že šesta zaporedna tekma, na kateri nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović ni prejel gola.

Branilci naslova tokrat niso napolnili mreže tekmecev, kot na zadnjih obračunih, za nove tri točke in potrditev prvega mesta na prvenstveni razpredelnici, jim je zadostoval en sam zadetek, v 30. minuti ga je dosegel Denzel Dumfries.
Inter je zadnjo tekmo, na kateri ni zmagal, odigral v 12. krogu, ko se je na milanskem derbiju z Milanom razšel z izidom 1:1. Edinkrat doslej je izgubil v osmem krogu, ko ga je premagal Lazio.


Rimljani so bili uspešni tudi v 19. krogu, na gostovanju v Benetkah so Venezio, za katero je Domen Črnigoj igral do 67. minute, v 57. minuti je prejel rumen karton. Lazio je z golom Pedra Rodrigueza povedel že v tretji minuti, domači so v 30. minuti prek Francesca Forteja izenačili. Zmago gostom sta v drugem delu zagotovila Francesco Acerbi in Luis Alberto, ki je v polno zadel v sodniškem dodatku, v katerem so imeli domači igralca manj na igrišču.
Brez zmag sta ostali ekipi iz zgornje polovice lestvice, Roma in Fiorentina. Rimljani so s Sampdorio igrali 1:1 na domačem igrišču, Fiorentina pa je isti izid zabeležila v Veroni. Bologna je v gosteh s 3:0 ugnala Sassuolo.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike