boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
1 13.12.2021 10:28:29

ZASKRBLJUJOČE! Kaj se dogaja, VSE VEČ nogometašev ima TEŽAVE z DIHANJEM, z igrišča MORAL ŠE EN!

Profimedia
Navijači in nogometaši so prestrašeni.

Še vedno je zelo živ spomin na evropsko prvenstvo in oživljanje Christiana Eriksena na igrišču. Toda to ni osamljen primer, v zadnjem času imajo nogometaši na vrhunski ravni na igrišču veliko težav z zdravjem.

Spomnimo se Sergia Agüera, ki je moral kariero prekiniti zaradi težav s srcem, še vedno pa ni jasno, ali bo sploh še kdaj igral nogomet. Konec tedna je branilec Manchester Uniteda Victor Lindelof na igrišču potožil, da ne more dihati. Ralf Rangnick je v njegovem primeru dejal: "Zaletel se je s še enim igralcem in imel težave z dihanjem. Dobrih deset minut je bil ritem njegovega srca hitrejši od normalnega in to ga je malo zaskrbelo, zato smo ga zamenjali. Po tekmi ga je pregledal zdravni in kot kaže je vse v redu."


Toda le dan pozneje je nekaj podobnega doživel član Napolija Piotr Zielinski. Poljak je sredi prvega polčasa prišel do klopi za rezervne nogometaše, se držal za grlo, kašljal, in zdravniški službi govoril, da ne more dihati. Zielinski je bil takoj zamenjan in so ga odpeljali v slačilnico ...

Nekateri so prepričani, da se dogaja nekaj čudnega, saj gre za profesionalne športnike, ki so vrhunsko telesno pripravljeni, obstaja bojazen, da je koronavirus pustil določene posledice, ki se jih javnost niti ne zaveda.

Članki iz rubrike