Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 27.11.2021 18:56:53

Barcelona blizu VELIKE OKREPITVE! Na Camp Nou prihaja NAJVEČJA Xavijeva želja?! Odziv Guardiole JE ŠOKIRAL!

Profimedia
Edina ovira je - denar.

Po poročanju španskega časnika Mundo Deportivo je Barcelona v zadnjem tednu začela z aktivnim lovom na prvo tarčo pred novim prestopnim rokom. Športni direktor blaugrane Mateu Alemany se je mudil v Manchestru, s tem pa so se sprožile številne govorice.


Že dalj časa je govora o tem, da bi lahko katalonske vrste okrepil Raheem Sterling, Španci pa zdaj poročajo, da naj bi bil glavni razlog obiska Alemanyja v resnici Ferran Torres. Mladi španski napadalec naj bi bil na vrhu Xavijeve liste želja in čeprav v upravi Cityja niso navdušeni nad idejo Torresovega odhoda, ima legendarni vezist v Manchestru očitno pomoč starega zaveznika.

Strateg sinje modrih Pep Guardiola naj bi na prošnjo nogometaša že ponudil svoj blagoslov, Torres si želi igrati za Barcelono, edina ovira pa tako ostaja prestop. Ker že ptički na vejah čivkajo, kako zelo katastrofalno je finančno stanje katalonskega velikana bo ta ovira vse prej kot nizka. Po ocenah Transfermarkta je 21-letni Španec v tem trenutku vreden približno 50 milijonov evrov, kolikor naj bi bili pri Barceloni tudi pripravljeni plačati. Angleške zahteve naj bi bile medtem bližje 70 milijonom evrov. Ferran je v zadnjem obdobju navduševal tudi v dresu španske izbrane vrste; na 22 tekmah je dosegel 12 zadetkov.

Članki iz rubrike