mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 26.11.2021 13:29:43

Ronaldo in vragi bodo PONORELI! Novi trener Uniteda znan po BRUTALNIH metodah KAZNOVANJA! CR7 kmalu v BALETNEM KRILCU? (foto)

Profimedia
Manchester United od prejšnjega vikenda nima trenerja.

Takrat so se pri rdečih vragih poslovili od Oleja Gunnarja Solskjaerja in še vedno iščejo njegovega naslednika.


The Athletic je v četrtek objavil vest, da je velika verjetnost, da bo novi trener Uniteda nemški strokovnjak Ralf Rangnick, ki pa naj bi bil sprva le začasni trener. Kot so zapisali pri omenjenem mediju naj bi Rangnick sklenil trenersko pogodbo za šest mesecev in potem pa še dveletno, ko pa bi deloval kot svetovalec kluba.

Trenutno je Rangnick sicer generalni menedžer moskovske Lokomotive, prej pa se je proslavil z delom v Salzburgu in Leipzigu, pa tudi z ZDA itd., že kar nekaj časa pa se 63-letni Nemec ne ukvarja s trenerskim delom. A ko je vodil moštva, pa je dobil sloves posebnega strateg, ki ima izredno nenavadne metode kaznovanja igralcev.

Rangnick 21 pm
Profimedia

Ko je vodil Leipzig, so imeli v slačilnici posebno kolo sreče, na katerih so bile izpisane kazni za igralce/kršitelje kakšnega klubskega pravila.
Med kaznimi so bile med drugim delo v klubski trgovini, strežba hrane v klubski restavraciji, vodenje turistov na ogled stadiona, košnja trave na igrišču, kupovanje daril za klubsko osebje in pa tudi treniranje v baletnem krilcu.

Zanimivo bo videti, če bi Rangnick res postal trener in te metode vpeljal tudi na Old Traffordu. Še bolj pa, kako bodo reagirali Ronaldo in ostali zvezdniki moštva.

Značke: ronaldo, united, nogomet

Članki iz rubrike