nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 18.11.2021 11:47:17

UHH! Nekdanji igralec DOMŽAL se je 'posral' na navijače MURE, da ne govorimo o nekdanjemu klubu...

Jurij Kodrun
Ali je res tako? Nekdanji igralec Domžal je v pogovoru za spletni portal v BiH razložil, kako vodo najboljšo slovensko nogometno ligo.

Tonči Mujan, Splitčan, nekdanji veliki up Hajduka, je tudi v Sloveniji pustil velik pečat. Predvsem pri Domžalah, kjer je postal celo najboljši asistent lige. Potem je odšel v Turčijo, a se je vrnil, zdaj pa igra za Široki Brijeg. V pogovoru za portal SportSport.ba je povedal marsikaj zanimivega. 

Med drugim pa je primerjal tudi slovensko, hrvaško, srbsko in ligo BiH. "Pozitivno sem presenečen, da ima v BiH vsak klub svoje navijače in kako potem navijajo zanj. Hrvaška, Slovenija in Srbija so razdeljene na dva kluba. Na Hrvaškem sta Dinamo in Hajduk, v Sloveniji Maribor in Olimpija, v Srbiji Crvena zvezda in Partizan. V BiH se v vsakem mestu navija za klub iz tega mesta. V ligi imate v vsakem krogu dva ali tri derbije. To mi je všeč in to je super," je dejal Mujan. 

Zagotovo je Mujan 'brcnil v temo' vsaj kar se tiče Slovenije (pa verjetno tudi Hrvaške (Rijeka?) in Srbije. Kaj na njegove besede porečejo navijači Mure, slovenskega prvaka, ki ima ene najbolj zvestih navijačev v Sloveniji in tudi številčno verjetno presegajo celo navijače ljubljanskih zeleno-belih. In kaj bodo na njegove besede porekli v njegovem nekdanjem klubu Domžalah, kjer so ga vrnili 'med žive'? In Koper, Celje...

Članki iz rubrike