sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 12.11.2021 16:13:41

Se bo po SRČNEM ZASTOJU res vrnil na igrišče?! TAKA je prihodnost Christiana Eriksena!

Christian Eriksen se je pred natanko petimi meseci med tekmo Eura zgrudil na stadionu Parken v Kobenhavnu.

Danski zvezdnik je doživel srčni zastoj in so ga že na zelenici morali oživljati. Nato so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so mu nekaj dni pozneje vstavili srčni spodbujevalnik.

Član milanskega Interja od takrat ni več igral nogometa, se pa želi vrniti na nogometna igrišča. Dejstvo je, da v serie A ne sme igrati, saj pravila športnikom s srčnim spodbujevalnikom v kontaktnih športih ne dovoljujejo nastopa. Še več, s tako napravo sploh ne sme vaditi v navadni telovadnici. In prav zaradi tega se je Eriksen vrnil v domovino, kjer je ves čas pod nadzorom kardiologa.



Noben od pregledov, ki jih je opravil v zadnjih petih mesecih, ni pokazal, da bi bilo karkoli narobe z njegovim srcem. To je po eni strani dobro, po drugi pa niti ne, saj zaradi tega nihče natančno ne pozna vzroka za to, kar se mu je zgodilo na tekmi s Finsko. Eriksen bo še naprej delal pod nadzorom specialistov in če bo vse v redu, bo v začetku leta začel vaditi pod večjo obremenitvijo. Dejstvo je, da v Interju ne bo igral, njegovo plačo pa trenutno pokriva Fifino zavarovanje, medtem ko se milanski klub z igralcem še ni pogovoril o prihodnosti.

Vsi delajo na tem, da bi našli najboljšo rešitev za Eriksena, pri čemer pri La Gazzetti dello Sport že napovedujejo, da bi v doglednem času spet začel igrati nogomet. In to na najvišji ravni, kot njegova morebitna naslednja destinacija pa se predvsem omenjata dva kluba. Prvi je Odense, drugi pa kar Ajax, za katerega je igral med letoma 2010 in 2013.

Galerija

Članki iz rubrike