zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 25.10.2021 11:44:42

ARSENAL JE REŠEN! Londončani 'ujeli' čudežnega dečka, ki je VSE ŠOKIRAL s svojimi sposobnostmi (video)

Arsenalovi navijači morajo imeti trdo kožo, saj klub iz severnega Londona iz sezone v sezono tone vse nižje in nižje.

Šale na račun topničarjev se kar vrstijo, udarci pa so vse hujši in vse bolj neprijetni. A če gre sklepati po najnovejši senzaciji, ki je v minulih dneh polnila časopisne stolpce na Otoku, se Arsenalu naposled obetajo boljši časi. No, preteči bo moralo še veliko vode, a temelji so postavljeni. Londončani, ki s člansko ekipo niso več del elite premier lige, ampak bivakirajo v zlati sredini, so močnejši za najbolj nadarjenega nogometaša na svetu.

'To je mali Messi,' pravijo tisti, ki so danes petletnega fanta videli na delu. Trenerji so šokirani in Zaynu Ali Salmanu napovedujejo bleščečo prihodnost. Oče medtem ponosno razlaga, da je bil njegov sin nekaj posebnega že ob rojstvu, ko je na začudenje vseh prisotnih v porodnišnici kar dvignil glavo in si ogledoval okolico. "Takoj sem dojel, da je poseben. Že od rojstva je izjemno močan."

Zayn Ali Salman oce


Arsenalov oglednik Stephen Deans je dejel, da ni mogel verjeti svojim očem, ko ga je videl, kaj lahko počne z žogo, kako hiter je in kako preigrava nekaj let starejše fante. "Tega pač otroci njegovih let ne počnejo. Takoj sem poklical v klub in pripeljali smo ga."

Malček je bil star štiri leta, obiskoval je vrtec, ko je pristopil k Arsenalu. Ni mogel še podpisati pogodbe, saj so v klubski akademiji najmlajši nogometaši v selekciji U-9, tako za zdaj obiskuje poseben razvojni kamp Arsenala, v katerem najmlajši skozi igro spoznavajo čare nogometa. A trenerji so fanta že po prvi vadbi preselili k nekaj let starejšim, kar bo gotovo njegova realnost skozi ves razvoj.

V Arsenalu so ob vseh tegobah zaradi vrste neuspehov članske ekipe ponosni, da je Zayn praktično od rojstva zaprisežen navijač njihovega kluba in želi prav pri njih začeti nogometno kariero. Deček, ki ima na instagramu 13 tisoč sledilcev, je postal najmlajša Arsenalova pridobitev v zgodovini kluba.

Značke: arsenal, akademija, london

Članki iz rubrike