Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
17 25.09.2021 10:46:43

ŠKANDAL v Turčiji! Mariu Balotelliju je 'POČIL FILM' in se je med tekmo SPRAVIL na NASPROTNEGA TRENERJA! (video)

Profimedia
V Turčiji je nase opozoril Mario Balotelli, a vnovič iz nepravih razlogov.

Italijanski napadalec je od poletja član tamkajšnjega prvoligaša Adane Demirsporja. V obračunu s favoriziranim Bešiktašem pa je bil eden glavnih junakov svoje ekipe, ki je na zahtevnem gostovanju osvojila točko. Čeprav je turški velikan na začetku drugega polčasa vodil s 3:0, je bilo na koncu 3:3.

Balotelli se je podpisal pod drugi gol in asistiral za tretjega. Toda namesto njegove dobre igre pa je v javnosti veliko več govora o njegovem obnašanju. Po doseženem zadetku se je namreč kar na igrišču spravil na trenerja nasprotnega moštva Sergena Yalcina, stekel je proti njemu, ga poklical in mu z gesto nazorno pokazal, kaj si misli o njem. Po tem izpadu je prejel rumeni karton, a je pozneje razkril, zakaj je to naredil.


Po dvoboju je bilo med klopema obeh klubov zelo napeto ozračje, še enkrat se je močno zaiskrilo, prišlo je tudi do prerirvanja, toda stvari so se nato umirile. Balotelli je po incidentu povsem mirno povedal, da mu je prijatelj pokazal posnetek, v katerem je glavno vlogo odigral prav Yalcin, in slednjemu je odgovoril na svoj način.

"Prijatelj mi je v slačilnici pokazal posnetek, na katerem Sergen Yalcin pravi, da nimam možganov. Bil sem vznemirjen in sem trenerju rekel, prosim, pusti mi igrati, za to imam odgovor," je dejal Balotelli in nato nadaljeval: "Nobenih težav nimam z Bešiktaševimi igralci in navijači. Vem, da me je klub želel pripeljati in tam igra nekaj mojih prijateljev. Turčija je moj drugi dom, obožujem državo, klub in mesto, zelo sem hvaležen, ker so me pripeljali." Dodamo lahko, da na klopi Adane sedi Vincenzo Montella.

Če se vam posnetek ne prikaže, si ga lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike