sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 31.08.2021 16:14:14

Eksplodiral je pri Dinamu, zdaj bo okrepil VELIKO BARCELONO!? To bi bil NOR PRESTOP ...

Profimedia
Pri Dinamu je opozoril nase in postal eden najboljših mladih nogometašev na svetu.

Dani Olmo je še kot golobradi mladenič zapustil Barcelono in se v presenetljivem prestopu odpravil v Zagreb, kjer je podpisal dolgoletno pogodbo z Dinamom. Modri iz hrvaške prestolnice so v Olmu, kapetanu v mlajših selekcijah Barce, prepoznali velik talent in ga prepričali, da bo on naslednji velik klubski projekt hrvaškega velikana. Na koncu se je to tudi uresničilo, Olmova poteza se je izkazala kot velik zadetek v polno, saj je 23-letnik pri Zagrebčanih eksplodiral in se razvil v enega najboljših mladih nogometašev na svetu. 

stojanovic olmo
Cropix
Z dobrimi igrami pri Dinamu je postal najprej mladi, nato še članski reprezentant Španije, na začetku leta 2020 pa je v megalomanskem prestopu odšel v Nemčijo, kjer je postal član RB Leipziga. V Nemčiji je še dodatno dozorel, se dokončno uveljavil in če gre verjeti vedno dobro obveščenemu katalonskemu Sportu, bi lahko v zadnjih urah letošnjega poletnega prestopnega roka naredil nov velik korak v svoji karieri. 

Omenjeni medij namreč piše, da si Barcelona na vsak način želi vrniti svojega izgubljenega sina. Pregovori z Leipzigom so v polnem teku, Nemci so namreč zelo zagrizli za mladega talenta Barce Ilaixa Moribo, ki ne želi podaljšati pogodbe s Katalonci. Ker se mu aktualna pogodba izteče ob koncu sezone, je Barcelona Moribo prisiljena prodati in kot vse kaže bo celotno situacijo izkoristil Leipzig. 

ilaix moriba
Profimedia
Barcelona si zdaj prizadeva, da bi v nasprotni smeri dobila Danija Olma, standardnega članskega reprezentanta Španije. Najverjetneje bi morala Barca za Olma plačati nekaj milijonov evrov odškodnine in dodati še Moribo, toda za zdaj ni jasno, ali je Leipzig pripravljen izpustiti svojega španskega dragulja. Vse bo jasno že zelo kmalu, prestopni rok se namreč zaključuje ... 

Članki iz rubrike