pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 12.06.2021 20:01:57

TO SO VESTI iz bolnice, KI OSUPNEJO! Ne samo da je Eriksen PO OŽIVLJANJU BUDEN - še mnogo več!

Zelo zelo dobre novice. Previdne, a zelo zelo dobre.

Potem ko so zvezdnika Interja Christiana Eriksena več kot 10 minut oživljali na igrišču stadiona Parken v Kobenhavnu, kjer se je zgrudil po 42 minutah tekme Danska - Finska, je njegovo stanje zdaj več kot opogumljajoče. Prve vesti so kazale fotografije, da je bil nogometaš že na igrišču pri zavesti, kar je glede na to, da mu je zastalo srce, izjemno redko in nenavadno. No, iz bolnišnice pa prihajajo še boljše informacije o njegovem stanju ob nadaljnjih pregledih. 

Kot sta potrdila tako njegov agent kot njegov oče, Christian ne diha več s pomočjo naprave, temveč popolnoma sam. Ob tem pa ni samo zavesten, temveč se tudi normalno pogovarja s prisotnimi. Kaže torej res dobro, kar zadeva njegovo bitko za življenje. Se je pa na željo obeh ekip tekma nadaljevala ob 20.30, torej dve in pol uri po prvotnem začetku. Najprej so odigrali preostali minuti prvega dela, nato na željo obeh ekip tudi drugi polčas. 

In čeprav je seveda daleč najbolj pomembno, da je z Eriksenom očitno vsaj približno vse v redu, so za Dansko prišli tudi šoki tekmovalne vrste. Leprav je ves časa napadala, ogromno streljala in imela celo 11-metrovko, zadetka ni dosegla. Je pa enega dobila za zgodovinsko zmago Fincev - njihovo prvo na Euru, in to že v prvem nastopu! 

Članki iz rubrike