franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.05.2021 11:04:39

Šukalo MOČNO UDARIL po – VUKUŠIĆU! Močno me je RAZOČARAL, bil je PRIJATELJ, toda ...

Reuters, m24.si
Okrog Anteja Vukušića se v teh dneh dviguje ogromno prahu.

V Romuniji že nekaj dni prah dviguje Ante Vukušić, toda tokrat ne zaradi tega, ker ne igra pri FCSB (uradno ime za Steauo), marveč zato, ker mu pri Sepsiju, prav tako romunskem prvoligašu, očitajo, da jim je zaril nož v hrbet. Še preden je podpisal pogodbo za klub iz Bukarešte, je bil praktično vse dogovorjen s Sepsijem. V tem klubu so mu nedolgo tega očitali, da jim je dal besedo, da bo podpisal, in da so mu zaradi tega že kupili letalsko vozovnico, a jih je na koncu izdal. "Vukušić je odletel v Bukarešto, a je pozabil priti k nam. Podpisal je za FCSB, nam pa do danes ni plačal te vozovnice," je med drugim dejal predsednik Sepsija Laszlo Dioszegi.

Nekdanji golgeter Olimpije ni ostal tiho: "To je velika laž. V FCSB sem prišel neposredno, v igri ni bilo nobenega agenta. To nima nič z mano. Kdo je komu plačal letalsko vozovnico, kdo je koga kam klical." Vukušić je med drugim za hrvaške medije poudaril, da Sepsiju nikdar ni ničesar obljubil in da so obtožbe na njegov račun povsem neutemeljene.



Toda Vukušića je na laž postavil kar – Goran Šukalo! Za romunske medije se je oglasil tudi nekdanji reprezentant Slovenije, ki je bil posrednik v pogovorih s Sepsijem, in povedal: "Zelo sem razočaran nad Vukušićem. Ostal sem brez prijatelja. Opravičujem se tudi Sepsiju, ker ni prišlo do prestopa. V tem klubu so bili profesionalni od prvega dne dalje. Poslali so mi ponudbo za Vukušića in Ante je dejal, da je zainteresiran. Dvaindvajsetega januarja je prišlo do videoklica, med katerim je Vukušić dejal, da bo pogodbo podpisal naslednji ponedeljek, toda nato se ni javljal ne meni ne Sepsiju. Z drugim agentom je šel v Steauo in bil sem zelo razočaran. Bil je moj dober prijatelj, igrala sva skupaj. Toda nisem ostal le brez prijatelja, ampak tudi brez povezav s Sepsijem. Z nekaterimi zelo organiziranimi in profesionalnimi ljudmi. Sepsiju želim le vse najboljše, žal pa se v nogometu najdejo tudi takšni ljudje (kot je Vukušić, op. a.) in tega se ne da spremeniti. Hkrati sporočam, da bom plačal letalsko vozovnico, ki je ni plačal Vukušić."

Dalmatincu se "manever" ni izplačal, v Bukarešti ne igra, tudi gola ni dosegel, kontroverzni predsednik Gigi Becali ga je hkrati nedolgo tega kar javno prečrtal in mu sporočil, da v njegovem klubu nima prihodnosti.

Članki iz rubrike