atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 12.05.2021 12:03:48

Ali je njegova usoda zapečatena?! Trener BARCELONE po tekmi z govorom, ki ga ni pričakoval NIHČE!

Profimedia
Barcelona je doživela boleč udarec.

Neverjeten polom Barcelone še kar odmeva. Katalonci so si na zadnji tekmi španske lige privoščili hud spodrsljaj, ki jih bo bržkone stal naslova španskega prvaka. Proti Levanteju so imeli zmago praktično že v svojih rokah, v drugem polčasu pa je sledila prava katastrofa. Gostitelji so najprej izenačili, Barcelona je prek Ousmaneja Dembeleja spet povedla, slabih deset minut pred koncem tekme pa nov šok. Gostitelji so izenačili in postavili končni izid 3:3, Barcelona pa dva kroga pred koncem doživela boleč udarec.


Največ kritik je bil po tekmi deležen trener Ronald Koeman, ki je na tekmi poskrbel za kar nekaj nerazumljivih odločitev, po tekmi pa se je še kako dobro zavedal, da je naredil nekaj napak. Napak, ki bi ga lahko po koncu sezone stale mesta trenerja.

"Trenerji so vedno na udaru. Ampak razumem, da sem po takšnem drugem polčasu na udaru tudi jaz. Vem, da so glede moje prihodnosti dvomi. Razočarani smo in se sprašujemo, kaj se je zgodilo. To moramo preboleti in se začeti pripravljati za naslednjo sezono. Trener je vedno odgovoren za dogajanje na zelenici, po prvem polčasu smo se pogovarjali, da moramo učvrstiti obrambo. Verjeli smo, da nam bo uspelo, saj smo vodili z 2:0. Po takšnem vodstvu remija zagotovo ne pričakuješ," je po tekmi skesano govoril Koeman.

Značke: koeman, barcelona

Članki iz rubrike