pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
5 20.04.2021 13:56:55

ČEFERINOV NAGOVOR Američanom, ki je ZATRESEL SVET: Ne čutite ljubezni do nogometa, a NAREDITE TO za ...

Profimedia
Aleksander Čeferin je pred drugim delom kongresa nagovoril lastnike angleških klubov, ki so se odločili za vstop v superligo.

Evropska nogometna zveza ima danes kongres v Montreuxu, kjer pretresa svoje poslovanje v preteklem obdobju in načrte za prihodnost. Popolnoma jasno je, da je trenutno v središču dogajanja ustanovitev superlige, ki je prišla kot odgovor bogatih klubov na Uefino ligo prvakov in ki je močno razburila tudi predsednika Aleksandra Čeferina. Ta je na kongresu med drugim v zelo čustvenem govoru nagovoril lastnike šestih angleških klubov v superligi; to so Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal in Tottenham. Predstavljajmo si, da predvsem Američane med njimi. 

"Rad bi se obrnil na lastnike nekaterih klubov, predvsem angleških: naredili ste veliko napako. Vsi delamo napake, a zdaj je čas, da si premislite. Navijači si to zaslužijo. Če ne zaradi ljubezni do nogometa, ki je – tako si predstavljam – nekateri med vami ne čutite, naredite to zaradi tistih, ki krvavo delajo, da bi lahko odšli na stadion, navijali za svojo ekipo. In naredite to za to, da bi sanje ostale žive. Naredite to za angleški narod, naredite to za nogomet," je vzneseno dejal slovenski predsednik Uefe

Članki iz rubrike