stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
13 19.04.2021 15:07:46

Čeferin Z VSO SILO: To so KAČE! Nikoli nisem videl človeka, ki bi TOLIKO LAGAL! V soboto je ...

Profimedia
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je spregovoril o novoustanovljeni superligi in o izdaji tesnega sodelavca Andree Agnellija.

Po tem, ko je 12 evropskih klubov razglasilo evropsko superligo, se je prvič oglasil Aleksander Čeferin in podal svoje mnenje o zaprti ligi, ki ji je ves čas nasprotoval. "Ne moremo dovolj močno poudariti, kako zelo smo vsi združeni proti tej sramoti, ki jo vodi le pohlep. Vsi smo združeni proti temu nesmiselnemu projektu, ki je pravo nasprotje vsega, kar bi moral biti nogomet. Ne bomo dovolili, da bi se to spremenilo," je udaril Čeferin, ki vztraja pri tem, da bodo nogometašem, ki igrajo v klubih superlige, prepovedali nastop na svetovnem in evropskem prvenstvu.

Še bolj pa odmeva njegovo razkritje o njegovem tesnem sodelavcu in osebnem prijatelju Andrei Agnelliju. Ta je namreč postal podpredsednik superlige. "V svojem življenju sem kot odvetnik v kriminalnem pravu videl ogromno stvari. Toda nikoli nisem videl česa takšnega. Ed Woodward (Manchester United, še eden od podpredsednikov superlige) me je klical v četrtek, da bi mi povedal, da je zadovoljen s predlogi o reformi lige prvakov. Medtem pa je že podpisal nekaj drugega. Kar pa zadeva Agnellija, pa je največje razočaranje med vsemi. Nikoli nisem videl človeka, ki bi toliko lagal, čeprav sem v svoji odvetniški karieri spoznal veliko čudnih ljudi. Nisem vedel, da imam blizu takšne kače, toda zdaj vem. Še v soboto sva se slišala, rekel mi je, da so to o superligi le govorice, naj me ne skrbi in da me bo poklical čez eno uro. Nato je ugasnil telefon."

Značke: čeferin, uefa

Članki iz rubrike