franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
26 07.04.2021 09:45:47

KAAAJ?! Kar je POČEL slovenski komentator tekme Real - Liverpool, je ZMOTILO MARSIKOGA!

Razumemo cilj - a kar je preveč, je preveč.

Vsi se borimo za čim višjo gledanost, čim višjo branost in čim višjo klikanost. In vsi gremo pri tem včasih predaleč - tokrat je precej predaleč odneslo komentatorja tekem lige prvakov na Kanalu A Tomaža Lukača. V želji, da bi gledalce prepričal, kako noro zanimivo in dramatično bo povratno srečanje Reala in Liverpoola v četrtfinalu tega tekmovanja, je namreč v zaključnih minutah prve tekme v Madridu serijsko streljal kar precejšnje kozle. 

Lukač je med drugim ugotavljal, da v zaključnih minutah prve tekme nobena ekipa ne želi več tvegati, saj imata obe kar ugoden izid. Ne najboljšega, a kar ugodnega. Predvsem pa je večkrat govoril o tem, da se je težko odločiti, katero moštvo je pred povratnim obračunom v prednosti. "Če bi se vendarle moral odločiti takole na prvo žogo, bi rekel, da je v rahli prednosti Real in da je s končnim rezultatom lahko nekoliko bolj zadovoljen," je dejal in zadevo na podoben način ponavljal ves čas zaključka tekme. 

V rahli prednosti? Seveda zmaga 3:1 nikakor ne pomeni odločitve dvoboja in seveda Liverpool ima možnosti za preobrat. In seveda si bo povratni dvoboj v vsakem primeru zanimivo ogledati. A govoriti o tem, da sta ekipi pred njim praktično izenačeni, je milo rečeno smešno. Kako težko se je odločiti, kdo je pred povratno tekmo v kakšni prednosti, najbolje opiše podatek, da so ekipe, ki so prvo tekmo doma zmagale 3:1, v celotni zgodovini lige prvakov tako prednost zapravile le ... štirikrat. Da, v celotni zgodovini.      

Značke: real, liverpool, lukač

Članki iz rubrike