profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 27.02.2021 09:07:35

Ronaldo poleti ODHAJA iz Juventusa?! TOLE je njegova naslednja DESTINACIJA!

Profimedia
Cristiano Ronaldo je poleti 2018 iz Reala presenetljivo prestopil v Juventus, s katerim je takrat podpisal štiriletno pogodbo.

Toda po poročanju spletne strani Tuttojuve bi portugalski superzvezdnik poleti, leto pred iztekom pogodbe, lahko zapustil staro damo. Ronaldo naj bi si želel novega izziva.

Šestintridesetletnik je izjemno pomemben člen zasedbe, ki jo vodi Andrea Pirlo, v tej sezoni je v 28 nastopih zabil 25 golov. Zgolj v serie A pa je prispeval dobrih 40 odstotkov vseh Juventusovih golov, in sicer jih je zabil 18, ostali soigralci pa skupaj 26. Drugače je skupno za Juve zadel že 90-krat in prispeval 21 asistenc, kar mu je uspelo v 117 nastopih.



Res je, da mu s črno-belimi še ni uspelo osvojiti lige prvakov, zaradi česar so ga Italijani tudi pripeljali v klub. Zdaj pa se zdi, da se bo poleti razšel z Juventusom, povezujejo ga z vrnitvijo v Manchester United, vse glasneje pa se govori, da ga zanima odhod v ameriško ligo MLS.

Dejstvo je, da je Juventus nekoliko spremenil strategijo, s katero se loteva dogajanja na nogometni tržnici. Želja je, da bi prihajali mladi igralci, ki bi se nato v Torinu razvili v zvezdnike. Na drugi strani pa v Juventusu vseeno gradijo moštvo prav okoli Ronalda, zato se mu bodo težko kar tako odrekli.

Članki iz rubrike