gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
4 24.02.2021 12:47:56

Drama pri RONALDOVIH DOMA: Ušel jim je od doma, našli so ga POVOŽENEGA in ga z letalom poslali v ...

Hišni ljubljenček slavnega Portugalca je komaj ubežal smrti.

Cristiano Ronaldo je že nekaj let ponosni lastnik sila nenavadne mačke po imenu Pepe. Gre za pasmo Sfinga, ki je zaradi svojega videza precej drugačna od drugih tovrstnih hišnih ljubljenčkov, nogometaševa izbranka pa je zdaj razkrila, da je že več tednov ni pri njih v Torinu.

Razlog za to se skriva v nesreči, ki jo je nesrečna mačka komaj preživela. Pred kakšnim mesecem dni je pobegnila iz razkošnega domovanja v Torinu, ravno v tistem trenutku pa jo je povozil avtomobil. Kako se je to zgodilo, ne zna pojasniti, mačko, ki je že po naravi brez dlake, pa so kar z zasebnim letalom nemudoma poslali v Španijo k enemu najboljših veterinarjev.



"Pepe nas je pošteno prestrašil. Ušel nam je, nato pa so ga še povozili z avtomobilom. Skoraj je umrl, po meseci in pol na intenzivni negi pa si je opomogel. Zdaj je pri moji sestri v Španiji, ki lepo skrbi za njega. Mora se popolnoma pozdraviti, pri nas doma je bilo to nemogoče, saj najmlajši otroci niso razumeli, da potrebuje počitek in da se ne more igrati," je španskim medijem pojasnila Georgina Rodriguez.

Tovrstni mački sicer niso za vsakogar, že sama cena marsikoga odvrne od nakupa. Zanj je potrebno odšteti okoli 3000 evrov, znani pa so po tem, da so zelo prijazni do družinskih članov in celo do ostalih hišnih ljubljenčkov.

Značke: ronaldo, georgina

Članki iz rubrike