nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 23.11.2020 16:44:26

NORO! Selektor mu je NAMENIL PRVE MINUTE, njegov stric pa je zaradi tega MASTNO ZASLUŽIL!

vszi
Pred enajstimi dnevi je angleški selektor Gareth Southgate v prijateljski tekmi z Irsko v drugem polčasu v igro poslal Deana Hendersona.

Triindvajsetletni vratar Manchester Uniteda je tako vknjižil svoj prvi nastop v izbrani vrsti. Dobra novica zanj je, da je mrežo ohranil nedotaknjeno, saj so Angleži slavili s 3:0.


Njegovega nastopa pa se je še posebej razveselil stric. Slednji je pred devetimi leti, ko je bil Dean star šele 14 let, odšel v stavnico in položil zelo zanimivo stavo. Stavil je namreč na to, da bo njegov nečak nekoč branil za angleško reprezentanco. Stavnica mu je za ta dogodek ponudila dobro kvoto; za vsak vloženi funt mu jih je namreč obljubila kar 500. Vložiti se je odločil 25 funtov, po tekmi z Irsko pa je odšel po svoj dobitek, ki je znašal 12.500 funtov, kar je približno 14 tisoč evrov. Naj omenimo, da je bil v času stave Henderson član nižjeligaša Carlisle Uniteda.

Stric pa ni bil edini Hendersonov sorodnik, ki se je odločil za tako stavo. Nekaj podobnega sta namreč naredili tudi nogometaševi mama in babica. Slednji sta stavo vplačali nekoliko pozneje, ko je bil Dean Henderson že član Manchester Uniteda, zato je bila kvota zanju 50. Vložili sta 50 funtov in jih dobili 2500 (okoli 2800 evrov). "Z Deanom nisem govoril o stavi, je pa po tekmi mami poslal sporočilo z vprašanjem, ali smo vsi dobili denar," je za Mirror povedal Martin Plunkett, stric Deana Hendersona.

Članki iz rubrike