pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 22.10.2020 14:50:49

HUD udarec za RONALDA! Ko je mislil, da je že vse mimo, ga je UDARILO PO GLAVI!

Reuters
Usoda se je poigrala z enim najboljših nogometašev vseh časov na svetu, ki v dresu Juventusa razveseljuje svoje privržence.

Ronaldo je bil pozitiven na koronatest pred devetimi dnevi, pred tekmo med Portugalsko in Švedsko, in od tedaj je v izolaciji. Po pravilih in protokolu bi moral biti portugalski superzvezdnik izgubljen tudi za derbi lige prvakov prihodnji teden, ko se bo njegov Juventus pomeril s Cristianovo nekdanjo veliko rivalko Barcelono, toda pri Juventusu so poskušali zaobiti nacionalna pravila. Po italijanskem protokolu bi se šele po tej tekmi lahko testiral in se v primeru negativnega izvida vrnil, toda Portugalec ima drugačne načrte. Kot so poročali katalonski mediji, je Juventus na Uefo, s katero ima odlične odnose, že naslovil prošnjo, da bi Cristiana v ponedeljek normalno testirali po Uefinem protokolu. Ta vse nogometaše obravnava enako, in če bi bil test negativen, bi Ronaldo smel zaigrati proti Barceloni. Pri Juventusu so prepričani, da bi Uefa tak test utegnila dovoliti mimo italijanskih pravil, prav tako pa zagotavljajo, da je Ronaldo tako zelo brez znakov kakršnekoli okužbe, da bi bil negativen test zelo verjeten. 

Ampak ta zagotovila so zdaj padla v vodo, Ronaldo je bil na današnjem testu namreč še vedno pozitiven na covid-19 in bo moral izpustiti tako tekmo lige prvakov proti Barceloni kot tekmo serie A proti Veroni.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike