tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 30.09.2020 09:52:05

Lionel MESSI je prekinil molk in s svojo IZPOVEDJO pretresel Barcelono: Mnogi so prepričani, da bi moral molčati, jaz pa ...

Reuters
Odmevna izpoved Lionela Messija.

V zadnjih tednih je bilo ogromno prelitega črnila na temo Lionela Messija in njegovega odnosa z Barcelono oziroma z vodstvom kluba. Čeprav se je Argentinec odločil ostati v klubu vsaj še eno sezono, pa je bilo jasno, da stvari niso v najlepšem redu, da odnosi še zdaleč niso zglajeni. 

Zdaj se je Messi oglasil v prav posebni izjavi za katalonski 'Sport', kjer je med drugim prosil za enotnost v sezoni, ki je pred njimi. "Po tolikih nesoglasjih bi rad to za vselej končal. Vsi navijači Barcelone se morajo združiti in verjeti, da najboljše še prihaja. Priznam svoje napake. Če so bile, so bile zato, da bi bila Barcelona še boljša in še močnejša," je odmevno sporočilo poslal Messi. 


Razkril je tudi, kaj se skriva za njegovim sporočilom Luisu Suarezu. Messi je namreč na Instagramu zapisal, da si ni zaslužil tako grdega ravnanja z njim. "Napisal sem, kar sem v tistem trenutku čutil. Mnogi so prepričani, da bi moral ostati tiho. Toda stvari, ki so se zgodile v zadnjih tednih, so me bolele in to je bil moj način, da to izrazim," je še dodal Messi.

Članki iz rubrike