franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 25.09.2020 16:18:55

Makedonci ZMANJŠALI GOL, a jih je Jose Mourinho RAZKRINKAL! Zakorakal je na igrišče in ... (foto)

Profimedia
Makedonska Škendija je 70 minut držala v šahu favorizirane Angleže, na koncu je Tottenham slavil s 3:1. A dogodek izpred tekme odmeva ...

Londončani so se rešili z zadetkoma Son Heung Mina v 70. in Kana v 79. minuti. Že v peti minuti je bil sicer za goste uspešen Lamela, v 55. minuti pa je izid izenačil Nafiu. Tottenham je pričakovano napredoval, a duhove buri dogodek, ki se je na makedonskem nacionalnem stadionu Toše Proeski zgodil pred tekmo.

V osrednji vlogi je bil kakopak strateg gostov Jose Mourinho. Njegovi vratarji, predvsem Joe Hart, so na ogrevanju ugotovili, da so vrata manjša – nižja za pet centimetrov. Portugalski strateg se je želel sam prepričati, tako da se je postavil med vratnici in iztegnil roko. "Pomislil sem, da sem morda zrasel, v resnici pa je bil gol za pet centimetrov nižji. Vratarji to takoj ugotovijo, saj tako rekoč živijo med vratnicama," je razlagal Mourinho, ki je o napaki domačinov takoj obvestil delegata Uefe. Ta je seveda takoj uredil stvar, organizatorji so gol seveda zamenjali.

V vodstvu Škendije so se takoj ogradili od dogodka, češ da s tem spodrsljajem nimajo nič, saj to ni njihov stadion. Nacionalnega so le najeli za potrebe evropske tekme. Težko je z gotovostjo trditi, kakšno je ozadje dogodka, a ta vsekakor buri duhove. Najbolj zlobni jeziki na glas kričijo, da so Makedonci to storili namerno, a jim pretkan načrt ni uspel.

Članki iz rubrike