benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 06.08.2020 11:53:22

Velika zmaga za OBE STRANI: Prestop POTRJEN, Handanovićev Inter z veliko okrepitvijo!

Profimedia
Norveški trener Ole Gunnar Solskjaer je v sredo zvečer potrdil odhod čilskega nogometaša Alexisa Sancheza k Interju iz Milana, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Trener angleškega velikana Manchester Uniteda je dejal, da bo Sanchez uradno v Milanu predstavljen danes. To je dopoldan potrdil še milanski velikan.

Enaintridesetletni Čilenec v tej sezoni kot posojen nogometaš igra za Inter, za katerega je na 30 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel štiri zadetke in prispeval še deset podaj.

"Lahko potrdim, da bo Sanchez v četrtek uradno igralec Interja," je za BT Sport po povratni tekmi osmine finala evropske lige proti Lasku iz Linza dejal Solskjaer.

"Alexis se je pri Interju dobro znašel, je odličen nogometaš in seveda mu želimo le najbolje," je še dodal Norvežan na klopi rdečih vragov, ki so s skupnim izidom 7:1 izločili avstrijskega predstavnika in se uvrstili v četrtfinale evropske lige.


Prihod Sancheza je že v sredo potrdil tudi trener Interja Antonio Conte. Ta je po obračunu proti Getafeju, ki ga je njegovo moštvo dobilo z 2:0, pohvalil Sancheza, kljub temu da je Čilenec zaradi poškodbe moral izpustiti dva meseca v sezoni 2019/20.

"Menim, da je prihod Alexisa Sancheza odličen za klub. Sploh pod pogoji, pod katerimi smo ga uspeli dobiti," je dejal Conte za Sky Sports po napredovanju med najboljših osem v evropski ligi.

Čilenec je po zapisu na spletni strani Interja pri črno-modrih podpisal triletno pogodbo, ki se izteče 30. junija 2023. Z Unitedom je imel sicer pogodbo sklenjeno do konca sezone 2021/22, a so jo sporazumno prekinili.

Sanchez je bil pri rdečih vragih najbolje plačani nogometaš. V klub je prišel januarja 2018 za 34 milijonov evrov, odigral pa je 45 tekem in dosegel pet zadetkov.

Značke: nogomet, prestop

Članki iz rubrike