Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 06.08.2020 11:28:58

Poglejte, kaj se je zgodilo! Izbranka nogometaša ŠOKIRALA SVET, krvava fotografija in izpoved pretreseta!

Izbranka turškega nogometaša s fotografijo in izpovedjo šokirala svet.

24-letna znana ukrajinska manekenka Darija Kiriljuk je šokirala svet. Oglasila se je prek družabnega omrežja, s fotografijo in zapisom pa osupnila svet. Njeno objavo so delili uporabniki spleta z vsega sveta, zgodilo se je na eno od turških plaž.


Tam se je zabavala skupaj s prijatelji in izbrancem Baranom Gunesom. Gre za nogometaša, ki si kruh služi v Nemčiji, njuna zgodba pa je marsikoga močno šokirala. Trdi, da je njo in prijatelje napadla skupina varnostnikov, čeprav niso storili ničesar nezakonitega. "Ne želim biti tiho, razkrila bom, kaj se je zgodilo meni, mojemu fantu in prijateljem. Na plaži so nas napadli varnostniki, udarili so me po obrazu, nekateri prijatelji so utrpeli hude poškodbe. Vse smo povedali policiji. To so dogodki, ob katerih ne smemo gledati stran, ampak jih moramo preprečiti. Ustavite nasilje proti ženskam," je zapisala manekenka.

To je vsekakor slaba reklama za turški turizem, velja pa dodati, da so se glede tega incidenta oglasili skrbniki plaže. Slednji zavračajo te hude obtožbe, hkrati pa so omenjeno skupino obtožili, da so za vse krivi sami. Po njihovih trditvah naj bi se nekatere osebe iz zgoraj omenjene skupine začele pretepati med seboj, varnostniki pa so jih zgolj ločili med seboj.

Značke: darija, turčija

Članki iz rubrike