zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

NU
NU
0 29.07.2020 16:03:14

TEŽAVE pri španskem prvoligašu! Na novi koronavirus POZITIVEN nogometaš ...

Reuters
Nogometno moštvo Sevilla je sporočilo, da se je z novim koronavirusom okužil nogometaš prvega moštva. Teste so v moštvu, strokovnem štabu ter med predstavniki kluba opravili v nedeljo, rezultate pa so izvedeli v ponedeljek, so še dodali v izjavi za javnost.

Imena pozitivnega igralca niso razkrili, dodali pa so, da nima simptomov covida-19 in se počuti dobro. Iz vrst Seville so takoj obvestili vse pristojne športne in zdravstvene organe v državi, izolirali pozitivnega nogometaša ter po predpisanih protokolih začasno ustavili treninge moštva.

Pri Sevilli so opravili dva nova testiranja preostanka kluba, prvi ni pokazal prisotnosti virusa sars-cov-2 med vsemi člani kluba, na rezultate drugih testov pa še čakajo. Po navedbah iz kluba bodo znani v četrtek zjutraj.



Nogometaši in strokovno vodstvo bodo treninge znova pričeli, če drugi testi ne bodo pokazali okužbe z novim koronavirusom, so še zapisali.

Sevillo sicer 6. avgusta čaka obračun osmine finala evropske lige proti Romi na nevtralnem prizorišču, domače prvenstvo pa so sklenili na četrtem mestu in bodo v prihodnji sezoni igrali v skupinskem delu lige prvakov.

Značke: sevilla, španija

Članki iz rubrike