901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 11.07.2020 13:23:04

NEYMAR PROSLAVLJA GOL REALA!? Ta posnetek je SPROŽIL POŽAR, Madrid in Barca NA NOGAH! (video)

Reuters
Brazilski zvezdnik je dvignil ogromno prahu z objavo na družabnih omrežjih.

Navijači Reala in madridskemu kraljevemu klubu naklonjeni mediji so razširili posnetek, ki naj bi prikazoval Neymarja med proslavljanjem zadetka Reala na sinočnji tekmi Real - Alaves. Posnetek je dejansko objavil zvezdnik PSG-ja, ki se po katalonskih zagotovilih na vsak način želi vrniti k Barceloni, in dejansko gre za posnetek iz Brazilčeve dnevne sobe, pri čemer se na TV sprejemniku odvija omenjena tekma. Vendar pa vse kaže, da zadeve ne gre jemati na prvo žogo. 

Katalonski mediji poudarjajo, da gre za popolno naključje. Čeprav so v Madridu pisali, da Neymar proslavlja zadetek Karima Benzemaja iz enajstmetrovke, je analiza tega posnetka pokazala, da je Brazilec vse skupaj posnel v 35. minuti tekme, medtem ko je gol padel v 11. Še več, Katalonci so prepričani, da Neymarjev ples, ki je videti kot proslavljanje, nikakor ni povezan z dogajanjem na tekmi. Po njihovem prepričanju televizija pač gori, Neymar pa tekme sploh nima za mar in si je krajšal čas z aplikacijo tik tok. 

Treba je priznati, da stvar res ni videti kot kakšno proslavljanje in da res ni videti povezana s tekmo. Vseeno pa je najbolje, da si posnetek pogledate sami in se sami tudi odločite. Najdete ga na tej povezavi na katalonski članek o tem, da gre za čisti madridski fake news in da so Neymarjevo objavo zlorabili. 

Značke: neymar, barcelona, real

Članki iz rubrike