zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 10.07.2020 11:04:23

ZVITA POTEZA! Brescia ZAKUHALA Balotelliju, z objavo na spletni strani ODGANJA interesente (FOTO)

Muhasti zvezdnik Mario Balotelli in Brescia sta že dalj časa na bojni nogi.

Balotelli ne igra, tudi ne trenira z moštvom, ampak vadi samostojno in čaka na razplet. Prihodnosti v tem klubu nima več, navsezadnje je Brescia na kar zanesljivi poti v drugo ligo. Kot vse kaže, bosta obe sprti strani do dna v tem primeru prišli na sodišču, primer so namreč prevzeli odvetniki.

Medtem pa nogometaš čaka, da mu bo agent Mino Raiola našel novega delodajalca. A ne gre tako zlahka, kot morda pričakuje. V zadnjih mesecih, ko ni v pogonu, se je kar izdatno zapustil, njegova teža gre v nebo. To je izkoristil tudi klub in ga z navedbo na svoji spletni strani še dodatno očrnil. Ni ravno običajno, da bi klub ob koncu sezone zamenjal podatke o teži na osebnih kartonih svojih igralcev. A v pisarnah Brescie se niso obotavljali in so ob ime Mario Balotelli zapisali zajetnih 99,8 kilograma.

balotelli


Jasno je, da je 29-letni napadalec za vsaj osem kilogramov pretežak, da torej njegova fizična pripravljenost ni primerna za igranje v resnem tekmovanju. Nemara je to dejstvo odvrnilo argentinskega velikana Boco Juniors od angažiranja igralca, ki ima sicer zavidanja vreden seznam klubov, za katere je igral v dozdajšnji karieri: Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia.

Zanimivo bo videti, kdo bo ugriznil v kislo jabolko in odprl vrata nogometašu, ki je sicer veliko obetal, a se je prepogosto znašel na nasprotnih bregovih od svojih trenerjev in delodajalcev. Zdaj ga pa za nameček čaka še poseben program vadbe za vrnitev v optimalno formo.

balotelli brescia

Članki iz rubrike