Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 31.05.2020 14:45:54

ZGODOVINSKO SLAVJE Salzburga! Avstrijci svetu pokazali, kako bodo od zdaj potekale podelitve (FOTO + VIDEO)

Reuters
Nogometaši Red Bull Salzburga so v petek v soseščini, na praznem stadionu Wörthersee v Celovcu, v finalu pokala po pričakovanju premagali drugoligaško Austrio Lustenau s 5:0.

To je bila sedma pokalna lovorika za najboljši avstrijski klub zadnjih let. Na igrišču je vse potekalo brez presenečenj, moštvo s Solnograškega je prevladovalo na igrišču in brez težav opravilo z ekipo s skrajnega zahoda države.

Vzdušja ni bilo, tribune so v skladu z ukrepi samevale. Še bolj kot spokojna tišina na stadionu je šokirala podelitev lovorike. Igralci so se razporedili na predpisano razdaljo, vsak je stopil v zarisan krog. Kapetan moštva je dvignil pokal, njegovi soigralci pa tokrat niso skočili nanj in ga začeli objemati, ampak so slavili vsak v svojem krogcu. 

salzburg 1
Profimedia


Proslava je bila, kakopak, skromna, a razmeram primerna. Je to nova realnost? Upamo, da ne. In to velja tudi za vse bolj običajen način spremljanja tekem v drive-in kinu. Navijači Salzburga so zmago svojih ljubljencev spremljali na velikem parkirišču mestnega sejmišča. Na voljo je bilo 200 parkirnih mest, cene vstopnic pa so bile naslednje: za eno osebo v avtomobilu 15 evrov, za dve osebi 23 evrov, za tri osebe 30 evrov in za štiri ali več 35 evrov.

salzburg 2
Profimedia

salzburg 3
Profimedia

salzburg 4
Profimedia

Članki iz rubrike