državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 21.05.2020 09:24:28

REAL KRADE BARCELONI! Na zvit način skuša izkoristiti situacijo in jim speljati enega največjih ...

Reuters
Dvignil se je prah, tak kot vselej ob prestopih med velikima tekmecema.

Madridčani želijo Barceloni speljati največjega talenta, tako vsak pravijo na Iberijskem polotoku. Osemnajstletni Xavier Mbuyamba je h Kataloncem prišel lani, iz nizozemskega MVV Maastrichta, in velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev Barcelone. Primerjajo ga z Virgilom van Dijkom, v tem trenutku najboljšim obrambnim igralcem na svetu.

"Domala vsi največji klubi v Evropi si ga željo, zanimajo se zanj. Med njimi seveda tudi madridski Real, a tudi Juventus, Inter ter drugi vrhunski klubi iz Anglije in Nemčije," je dejal igralčev agent Carlos Barros. Španski mediji navajajo, da skušajo vsi ti klubi izkoristiti slabo finančno stanje v Barceloni - igralcem so plače padle tudi do 70 odstotkov, klub pa izkazuje velik primanjkljaj v prihodkih. Za nameček so pred vrati predsedniške volitve.

Mbuyamba


"V tem kaotičnem stanju nihče natančno ne ve, kaj se bo zgodilo. Vlada velika negotovost. Morda bodo celo Ansuja Fatija poslali na posodo. Nihče ne more biti siguren za sebe," je komentiral Barros.

Odhod Mbuyambe v Real je torej resna možnost, njegov najresnejši konkurent v lovu na nadarjenega 196 centimetrov visokega obrambnega igralca pa je londonski Chelsea, ki je bil s ponudbo najkonkretnejši in je imel fantastično predstavitev in se lahko pohvali z odličnim vzdušjem, je še dodal agent.

Članki iz rubrike