nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 10.04.2020 10:44:25

To je EKIPNI DUH! Rožman in njegovi varovanci sprejeli pogoje, Rijeka je razkrila VSE!

sn
Nogometaši Rijeke so pristali na znižanje plač, s katerim bodo pomagali klubu.

Športni klubi bodo zaradi krize, ki je posledica pandemije covida-19, ostali brez velikega dela dohodkov, posledično pa bo to pomeni, da je ogrožen celo obstoj številnih klubov. Mnogi so v luči aktualnih dogodkov že sprejeli nekatere ukrepe in svojim članom zmanjšali plače, po takšni poti pa so šli tudi na Reki.


Ekipa, ki jo s klopi vodi slovenski strateg Simon Rožman, je v nasprotju z nekaterimi pristala na znižanje plač, v naslednjih 16 mesecih pa bodo ostali brez ene tretjine plače. Preostanek plače bo klub nakazal na način, ki mu bo ustrezal, saj bo v teh težkih časih potrebnega kar nekaj prilagajanja, neizbežne bodo tudi določene spremembe.

Igralci in strokovno vodstvo pri krčenju stroškov niso delali prav nobenih težav, za kar so jim v klubu zelo hvaležni. "Uprava Rijeke se želi vsem igralcem prve ekipe, strokovnemu štabu, igralcem na posoji pri drugih klubih, vsem zaposlenim v mladinskem pogonu in zunanjim sodelavcem iskreno zahvaliti za razumevanje v teh težkih časih in ker so pristali na znižanje plač, ki jih je klub predlagal zaradi epidemije koronavirusa. V upravi smo sprejeli številne ukrepe, s katerimi se želimo prilagoditi aktualni situaciji, s tem pa si želimo ohraniti delovna mesta tudi v mesecih, ko so vse aktivnosti v nogometu prekinjene."

Značke: rijeka, hrvaška, rožman

Članki iz rubrike