Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 28.03.2020 19:37:25

Prelestna Italijanka se je ZASKRBLJENA oglasila iz ŽARIŠČA KORONAVIRUSA in PRESTRAŠILA VSE!

Navajeni smo, da nas atraktivna italijanska teve voditeljica Diletta Leotta 'razvaja' s svojimi fotografijami, tokrat pa je drugače.

Tudi ona je trenutno doma, v samoizolaciji, kar je za Milano, ki velja za eno glavnih evropskih žarišč koronavirusa, povsem pričakovano.

Vseeno pa si je vzela čas in za britanski tabloid The Sun povedala, kakšno je stanje v lombardijski prestolnici. "Od jutra do večera se slišijo sirene reševalnih vozil. Povpraševanje po mestih v bolnišnici je veliko večje od ponudbe in res sem zaskrbljena," je dejala Leotta, in dodala, da ni bila na testu za koronavirus.



"Doslej nisem kašljala ali imela povišano telesno temperaturo, tako da za to ni bilo potrebe. Trenutno sem doma povsem sama in upam, da se bo nastali položaj rešil sam. Čas preživljam tako, da delam in se s pomočjo sodobne elektronike slišim s starši. Prav tako pa sem med štirimi stenami tudi telesno dejavna," je opisala, kako preživlja čas.

Leotta dela za DAZN, mrežo s pretočnimi športnimi vsebinami, kjer je sodelovala tudi z zdajšnjim trenerjem Tabora Maurom Camoranesijem. Zdaj v glavnem objavlja video klice z različnimi športniki, ki jih sprašuje, kako preživljajo čas. "Ob tem pa mi še pošljejo sporočilo za ljudi, da naj se držijo pravil."

Članki iz rubrike