1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 28.03.2020 17:43:40

Zastava je NA POL DROGA, bolečina pa NEZNOSNA! Jana Oblaka in soigralce je prizadela IZJEMNO TRAGIČNA NOVICA!

Profimedia
Pri madridskem Atleticu žalujejo.

V času, ko se svet bori z novim koronavirusom, je vsak dan mogoče slišati številne žalostne zgodbe ljudi, ki so izgubili katero od svojih najbližjih oseb. No, podobna zgodba prihaja iz vrst madridskega Atletica, kjer se je usoda kruto poigrala z njihovim mladim napadalcem.


Umrl je namreč član ekipe do 14. leta starosti Christian Minchola, vzrok smrti pa za zdaj še ni znan. Gre za fanta, v katerega so colchonerosi polagali velike upe, v mlajših kategorijah je zabil že prek 50 golov. "Sočustvujemo s Christianovo družino, soigralci in prijatelji, naj počiva v miru," je dejal predsednik Atletica Enrique Cerezo. "Šokirani smo zaradi novice o smrti našega igralca in močno obžalujemo bolečo izgubo. Celotna Atleticova družina bo v teh težkih trenutkih, polnih bolečine, v mislih s Christianovo družino in prijatelji."

Oglasil se je tudi izvršni direktor kluba Miguel Angel Gil Martin, ki prav tako ni mogel skriti žalosti. "Občutki nemoči, ki jih povzročajo takšni trenutki, so grozni. V zadnjih dneh je umrlo nekaj ljudi, ki so mi bili zelo blizu, nekateri zaradi koronavirusa, spet drugi zaradi drugih bolezni, in občuek, ko se od njih ne moreš posloviti, kot si zaslužijo, zadanejo naravnost v srce. Tako je tudi v primeru Christiana Minchole, ki je imel vsega 14 let. Njegovi družini in vsem, ki se spopadajo s podobnimi stvarmi, pošiljam poljub."

Članki iz rubrike