Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.02.2020 19:43:18

Nakdanji GALAKTIK OBTOŽEN zaradi ponočevanja! 'Če najdete eno samo fotografijo, bom ...'

Profimedia
Bil je član fantastične generacije Realovih galaktikov.

Na dresu je imel zapisano kratko in jedrnato: Guti. Jose Maria Gutierez je Realov dres nosil dolgih 15 let, v tem času pa za ta klub odigral približno 550 uradnih tekem. In veliko popival, se zabaval v nočnih klubih, skratka ponočeval. Takšen sloves se ga je prijel v času igranja in takšen se ga drži tudi po igralski karieri.

Guti je po igranju za Real eno sezono (2010/11) nosil dres turškega Bešiktaša, potem pa začel trenersko pot. Jeseni je prevzel španskega drugoligaša Almerio in kar dobro krmari. Andaluzijski klub je trenutno na tretjem mestu, za Cadizom in Zaragozo, kar pomeni, da se krčevito bori za uvrstitev med elito. A tako zlahka seveda ne gre, v zadnjih štirih krogih je Almeria trikrat izgubila. Po sobotnem porazu v derbiju kroga s Huesco (3:2), so navijači Gutija napadli, da vzrok za neuspeh tiči prav v ponočevanju. Nekdanjega zvezdnika in nekaj igralcev naj bi namreč videli sredi tedna v lokalnem nočnem klubu.

guti


Guti se je po tekmi na novinarski konferenci branil: "Če kje najdete eno samo fotografijo, ali mene samega v diskoteki ali v družbi igralcev, bom takoj odstopil in vrnil ves denar, ki sem ga doslej prejel od kluba za trenersko plačo. Nisem bil zunaj, nisem ponočeval. Moja vest je čista. To je bil težak dan zame in za mojo družino. Nimam časa za te neumnosti. Zjutraj sem s svojim sinom, potem pridem v službo, popoldne se vračam k družini."

Značke: real, almeria

Članki iz rubrike