Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 28.01.2020 17:52:26

Lastniku kluba se je ODPELJALO: Jürgen Klopp MORA BITI STROGO KAZNOVAN!

Profimedia
Angleški klubi imajo resnično naporen ritem tekem.

Na to je že večkrat opozoril trener Liverpoola Jürgen Klopp, ki je dejal, da je kot trener Borussie v zimskem času veliko spremljal angleško prvenstvo. No, zdaj tudi sam doživlja te stvari, za katere pravi, da bi jih bilo treba spremeniti.

Zanimivo je, da se bo na neki način tega lotil kar sam. Liverpool je v četrtem krogu pokala FA v nedeljo zgolj remiziral s tretjeligašem Shrewsburyjem. Bilo je 2:2, zato bo potnika v naslednji krog določilo povratno srečanje, ki bo na sporedu v torek, 4. februarja.


Klopp pa je že povedal, da na tistem srečanju ne bo nastopil noben od članov prve ekipe. S tem jim želi nameniti nekakšen 'zimski premor'. Na Anfieldu bo zato spet na igrišče pritekla druga ekipa, Liverpool U-23, ki je igrala že v ligaškem pokalu in z Aston Villo izgubila z  0:5. Vodil jo bo trener Neil Critchley.

In prav takšna odločitev se nekaterim ne zdi korektna. Oglasil se je lastnik še tretjeligaškega kluba Accrington Stanley, ki je povsem ponorel. Andy Holt je na svojem twitter računu verbalno napadel nemškega strokovnjaka in Liverpool. "On je sramota za nogomet. Nikoli ne bom razumel, zakaj se najboljši klubi in najboljši premierligaški igralci ne zoperstavijo temu in se postavijo ob bok klubom, ki so uvrščeni nižje na jakostni piramidi. To je sebičnost najvišje stopnje. Jaz bi se zvlekel iz postelje, da bi igral povratno srečanje, saj je to edino pravilno," je bentil Holt, ki zahteva strogo kazen za Kloppa in Liverpool.

Članki iz rubrike