zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

ue
ue
5 12.01.2020 22:10:30

DRAMA v finalu Atletica in Reala, odločale enajstmetrovke! Pred tem RAZBURJENJE, Jan Oblak šprintal čez igrišče, da bi ... (video)

Reuters
Nogometaši Real Madrida so osvojili španski superpokal. V finalu so po streljanju enajstmetrovk premagali Atletico Madrid s 4:1.

V rednem delu in podaljških ni bilo zadetkov, pri strelih z bele točke pa je bil Real Madrid bolj natančen. Zadel je vse štiri poskuse, Atletico pa je bil natančen le enkrat. Za Real Madrid je to enajsta zmaga v tem tekmovanju.


Posebej razburljivo je bilo v 115. minuti drugega podaljška, ko je Morata sam krenil proti Courtoisu, pa ga je od zadaj pokosil Valverde, Urugvajec je zavestno šel v to, da dobi rdeči karton in prepreči morebitni zadetek. Kockanje se je, kot se je pozneje izkazalo, izplačalo, je pa njegov prekršek sprožil prerivanje na igrišča, v trenutku je tam nastala velika gneča, padlo je nekaj grdih besed, z druge strani igrišča je pritekel tudi Jan Oblak, da je miril srboriteže.

Španski superpokal je potekal v Džedi v Savdski Arabiji, poleg Atletica in Real Madrida pa sta sodelovali še Valencia in Barcelona.

Članki iz rubrike