IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 27.10.2019 20:03:09

NIČLA! ČISTA NIČLA! Ja, tako slab je Cristiano Ronaldo v tej kategoriji, TO SO IZBRSKALI IN OBJAVILI (video)

Reuters
Juventus je še drugič v tej sezoni zapravil točki v Serie A. Povsem na jug Italije, v več kot 1000 kilometrov oddaljeni Lecce, so črno-beli odpotovali brez Cristiana Ronalda.

Trener Maurizio Sarri je pojasnil, da je njegov prvi zvezdnik utrujen - tako fizično kot psihično. "Ko je tako, je prav, da dobi počitek," je še dodal. Stara dama kljub le točki ostaja na prvem mestu, le točko zaostaja Inter.

A ko je že govora o Ronaldu, ki je nedavno dosegel jubilejni 700. zadetek v karieri in se vpisal v prestižni klub največjih mojstrov tega poklica, je mogoče najti tudi segment igre, v katerem je Portugalec - obupno slab.


Športna mreža ESPN se je poigrala s številkami in objavila podatek, da Ronaldo od prihoda v italijanski klubski nogomet še ni dosegel zadetka s prostega strela. Morda ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi ravno on izvajal proste strele pri Juventusu. Poskušal je 29-krat, niti enkrat pa ni našel poti do nasprotne mreže.

Podrobna analiza vseh 29 poskusov razkriva, da je 20 njegovih žog pristalo v živem zidu, sedemkrat je bil uspešnejši tekmečev vratar, dvakrat pa je Ronaldo meril mimo vrat.

Marsikdo bi ob tem pripomnil, da bi moral Ronaldo izvajanje prostih strelov prepustiti nekomu drugemu, a poznavajoč Portugalca, ta tega niti slučajno ne bi dovolil in tudi Sarri v to ne bo drezal.

Članki iz rubrike