stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 20.10.2019 13:22:39

KAKŠEN BOG! Ibrahimović hoče IGRATI ZA PRIJATELJA in njegov ... ajvar?! To bi bil NOR PRESTOP!

Reuters
Čeprav ga mika osvojiti še kakšno lovoriko, Zlatan Ibrahimović zelo resno razmišlja tudi o prestopu v ... Bologno.

Veliki Zlatan je ta konec tedna spregovoril v velikem intervjuju za La Gazzetto dello Sport in zelo resno razpredal o tem, da bi se po decembrskem poteku pogodbe z Los Angelesom v januarskem prestopnem roku rad vrnil v Italijo. Razmišljal je o Interju, za katerega je igral pred desetletjem, in o Napoliju, pri katerem je trener njegov stari kolega Carlo Ancelotti. No, obstaja pa tudi možnost, da bi se odločil za povsem drugačno potezo in pristal pri precej skromnejši Bologni. 

"Tudi pri 38 letih se počutim odlično in verjamem, da lahko v Italiji dosežem 20 golov na sezono ter se borim za lovorike. To me zelo mika, a po drugi strani bi z veseljem zaigral za Bologno. Če bi se odločil tako, bi to seveda storil le za mojega prijatelja Sinišo Mihajlovića, ki se v teh dneh tako pogumno bori z boleznijo. Klical me je že v preteklosti, in če bi me poklical ponovno, bi bil zanj pripravljen narediti nekaj takega," je razkril Ibrahimović in požel ogromno odobravanja. 

Srbski strateg Mihajlović ter sin Hrvatice in Bošnjaka Ibrahimović sta se spoprijateljila pri Interju, znana pa je zgodba o tem, da se je Ibrahimović še posebej navduševal nad ajvarjem, ki so ga pripravljale ženske v Mihajlovićevi družini. Kdo ve, morda pa ga bodo od januarja dalje skupaj jedli v Bologni, če bo Zlatan resnično povlekel to izjemno plemenito potezo.  

Članki iz rubrike