Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 17.10.2019 12:42:28

GROZLJIVO razkritje španske policije: Ne boste verjeli, kdo so zločinci, ki ropajo domove nogometašev!

Profimedia
Španska policija je razkrinkala kriminalno združbo.

V zadnjih mesecih se je v Madridu zgodilo kar nekaj kriminalnih dejanj, tarča pa so bili predvsem domovi nogometašev Reala in Atletica.

Nepridipravi so si za 'obisk' domov izbrali trenutek, ko so se nogometaši borili na zelenici, še bolj grozljivo pa je spoznanje, da so bili v nekaterih primerih družinski člani nogometašev v trenutku ropa celo doma. Tudi to jih ni odvrnilo od tega dejanja, policija pa je do zdaj tavala v temi.


A zdaj iz Španije prihajajo prve pozitivne novice v primeru oškodovanih nogometašev. Španska policija je v Madridu aretirala štiri osebe, ki naj bi bile tesno povezane s temi nečednimi posli. Vsi štirje moški naj bi bili člani albanske mafije, eden od njih je celo stari znanec policije, ki je imel pred več kot desetimi leti že opravka s policijo, in sicer zaradi ropa znanega španskega poslovneža.

Pri enemu od aretiranih so na domu našli različne dragocenosti, več kot 10.000 evrov v gotovini in osebne stvari igralca Atletica Thomasa Parteyja (potni list in medaljo za drugo mesto v 2. angleški ligi). Poleg Parteyja so nepridipravi obiskali tudi domove Casemira, Alvare Morata, Lucasa Vazqueza in Isca, spodletelo jim je zgolj v primeru Zinedina Zidana.

Proti četverici so že podali obtožnice za rop, razbojništvo in organiziran kriminal, španska policija pa je identificirala še enega člana združbe, ki pa naj bi že pobegnil iz Evrope. Za njim so razpisali mednarodno tiralico.

Značke: madrid, real, atletico

Članki iz rubrike