pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 07.10.2019 10:11:10

PIQUE HINAVEC! Pred kamero NAD SODNIKA, na skrivaj pa sta SKUPAJ 'NATEGNILA' REAL! Poglejte! (foto)

Gerard Pique je pač Gerard Pique.

Barcelona se je močno pritoževala nad sojenjem svojega starega "prijatelja" Matheua Lahoza, potem ko je ta delivec pravice tik pred koncem tekme (Barcelona je vodila in zmagala 4:0) izključil dva nogometaša ponosa Katalonije. Najprej debitanta Ronalda Arauja zaradi prekrška v vlogi zadnjega moža, nato pa še Ousmaneja Dembeleja zaradi ugovarjanja. Največ je imel po tekmi sodniku za povedati kdo drug kot Gerard Pique, a kot se mu pogosto zgodi, je bil pri tem kar precej hinavski. 

Piqueju je namreč nekoliko prej Lahoz prišel še kako prav, ko sta "skupaj" skovala načrt, po katerem bo kontroverzni katalonski branilec zagotovo igral svojo najljubšo tekmo - el clasico, ki bo na sporedu v soboto, 26. oktobra. Piqueju je še en rumeni karton manjkal do suspenza in branilec ni želel tvegati, da bi se mu to zgodilo na edini vmesni tekmi proti Eibarju. To tekmo bo rajši izpustil s suspenzom, ki si ga je pridobil nalašč. 

Kot so razkrile kamere, je Pique v povsem nepomembni akciji stekel v avt in tam namenoma nabil žogo z željo, da bi mu Lahoz pokazal rumeni karton. Pique je, kot kažejo kamere, tudi poskrbel, da ga je Lahoz videl. In čeprav se je sodnik verjetno zavedal, kaj počne Katalonec, je ugodil njegovi želji, pokazal rumeni karton in poskrbel za natanko tisto, kar je Katalonec želel imeti.  

Članki iz rubrike