Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
1 22.09.2019 08:29:36

Barcelona v šoku, POLOM ima epske razsežnosti: Ali je obupal tudi trener? Besede, ki povzročajo skrbi ...

Reuters
Barcelona je na sobotni tekmi španske liga izgubila proti lanskemu drugoligašu.

Granada je še v lanski sezoni igrala v španski drugi ligi, letos pa ji je po dveh letih uspel povratek med elito. A po petih odigranih krogih je v tem trenutku največje presenečenje sezone, po nepopolnem petem krogu pa je celo vodilna na lestvici španske lige, za piko na i je v soboto na kolena spravila veliko Barcelono.


Pred domačimi gledalci je slavil z 2:0, v Barceloni pa se je po tem neuspehu prižgal alarm. Tako katastrofalnega začetka v sezono domačega prvenstva navijači ne pomnijo že leta, očitno je obupal tudi trener Ernesto Valverde. Španski strokovnjak ne ve, kako v red spraviti igralce, njegov stolček se pošteno maje, vodstvo španskega velikana pa mu bo očitno dalo še eno priložnost.

"Zaskrbljen sem, ker na gostovanjih nikakor ne pridemo do dobrega rezultata. V gosteh smo odigrali že štiri tekme, to je že zaskrbljujoče. Nekateri igralci so se nam pridružili pozno, ampak nihče ne igra dobro. Že res, da smo prevladovali, ampak priložnosti si ne znamo pripraviti," je po tekmi govoril trener Barcelone in dodal: "Še naprej se bomo trudili. Jasno je, da to za nas ni dober začetek. Igralci se trudijo na zelenici, na koncu pa je za vse odgovoren trener. Včasih izgubimo, pa si poraza ne zaslužimo, tokrat si zmage zagotovo nismo zaslužili."

Članki iz rubrike