Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 18.09.2019 17:08:06

Kakšen PREOBRAT, v nogometu je res VSE MOGOČE: Navijači Barcelone bodo NAVDUŠENI!

Reuters
V zadnjih tednih se mu je življenje povsem spremenilo.

Komaj 16-letni Ansu Fati je zaradi poškodb nekaterih zvezdnikov nenadejano postal član prve postave Barcelone, v treh tednih je zabil dva gola v španskem prvenstvu in prispeval podajo, v torek je debitiral v ligi prvakov, ko je Barca v Dortmundu z Borussio igrala 0:0. Fati je v 59. minuti zapustil igrišče, zamenjal pa ga je nihče drug kot Lionel Messi, a je potrebno povedati, da je trenutno en izmed najučinkovitejših posameznikov katalonskega giganta.

Danes pa iz Španije prihajajo novice, da bo fant v podpis dobil novo pogodbo. Kljub temu, da je zadnjo podpisal pred dvema mesecema, ko je Barci obljubil zvestobo do poletja 2022.


No, nova pogodba - petletna - bo še boljša. Po poročanju Radia Catalunya bo že za podpis prejel 700 tisoč evrov, poleg tega bo prejemal tudi višjo plačo. Toda slednja bo odvisna od tega, ali bo po vrnitvi Messija in Dembeleja obdržal mesto v prvem moštvu.

Če bo tako, bo letno dobil milijon evrov, vsako od naslednjih treh let pa še četrt milijona več. Vse skupaj se bo spremenilo, če se bo preselil v drugo ekipo, potem bo njegova plača znašala 300 tisočakov.

Kot zanimivost lahko omenimo, da gre za velik preobrat, saj se je še poleti ogromno govorilo o tem, da bo Fati zapustil Barco in poiskal srečo drugje. Zanj so se zanimali Manchester United, Borussia in Newcastle.

Članki iz rubrike