atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
2 21.08.2019 20:37:27

Mariborčani že trenirali v BOLGARIJI, ne boste verjeli, kaj je med treningom počel ZLATKO ZAHOVIĆ (foto)

Grega Wernig
Mariborčani so že preizkusili igrišče v Razgradu.

Večer pred velikim obračunom, prvim od dveh na zadnji stopnici pred ligo Europa, so vijoličasti opravili trening na stadionu, kjer jih v četrtek ob 19.30 čaka dvoboj z Ludogorcem.

"Vemo, s kakšnim tekmecem imamo opravka. So odlična ekipa, kar so tudi dokazali v prvenstvu in evropskem tekmovanju. Dobro smo jih analizirali, zavedamo se, da imajo odlične posameznike. S temi spoznanji gremo v tekmo, toda tudi z zaupanjem v naše sposobnosti. Motiv je izjemen, pot poznamo. Storili bomo vse, da bi prišli do dobrega izhodišča pred trenutkom odločitve v Ljudskem vrtu," je za spletno stran aktualnih prvakov povedal Saša Ivković.

maribor-trening-ludogorec
Grega Wernig

Dino Hotić pravi, da komaj čaka, da se vse skupaj začne: "Utrip evropske tekme je vedno poseben, jasno je, kaj prinaša in pomeni. Naredili bomo vse, da poskrbimo, da bi jih imeli še šest do konca jeseni. Vse, kar je bilo doslej, je pozabljeno. Ne smemo igrati brezglavo, ampak biti disciplinirani in dovolj potrpežljivi pri iskanju naših rešitev, kako ogroziti njihovega vratarja. Moramo odigrati odlično tekmo in tega smo sposobni."

Je bil pa zelo zanimiv pogled na trening aktualnih slovenskih prvakov, ki se mu je pridružil tudi Zlatko Zahović in nogometaše želel motivirati tudi tako, da je kar sam dajal navodila med treningom. 

Članki iz rubrike