palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 20.08.2019 11:00:33

Se Milan VRAČA na pota stare slave!? Rdeče-črni želijo v naslednjih dneh TRI NORE OKREPITVE!

Reuters
So napočili boljši dnevi za Milan?

Italijanski velikan Milan je v zadnjih letih daleč od stare slave. Njihovi rezultati so v najboljši meri povprečni, že vrsto let pa rdeče-črni ne morejo konkurirati Juventusu v boju za scudetto. No, pravzaprav Juventusu ne more konkurirati noben italijanski klub. 

A Milan se želi vrniti na pota stare slave, z novim vodstvom, v katerem imata pomembno vlogo legendarna Paolo Maldini in Zvonimir Boban se jim obetajo boljši časi. Vodstvo kluba je pošteno pljunilo v roke in v zadnjih dneh prestopnega roka želi Milan okrepiti svoje moštvo s kar tremi odličnimi napadalno usmerjenimi nogometaši. 


Že več tednov se Milan z madridskim Atleticom dogovarja za prestop odličnega napadalno usmerjenega vezista Angela Correo. A to še ni vse. Milan želi nakupovati tudi pri Atleticovem madridskem tekmecu Realu. 

Kraljevi klub ima v svojih vrstah v tem trenutku preveliko število napadalcev, kar želijo izkoristiti rdeče-črni iz prestolnice Piamonta. Milan si želi v svoje vrste pripeljati Mariana Diaza, ki so mu pri Realu šteti dnevi, hkrati si želi izposoditi tudi srbskega napadalca Luko Jovića, ki je pred začetkom letošnje sezone prišel v Real iz Eintrachta za kar 60 milijonov evrov, a še ni uspel prepričati Zinedina Zidana. 

Correa, Diaz in Jović bi vsekakor bile fantastične okrepitve, s katerimi bi Milan lahko naskakoval vsaj uvrstitev med prve štiri v serie A in posledično ligo prvakov, morda pa bi se lahko sramežljivo boril celo za kaj več.

Značke: milan, jović, correa, diaz

Članki iz rubrike