Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 23.06.2019 11:20:37

Zvezdnik Liverpoola TAKOLE nepotrebno PONIŽAL NASPROTNIKA! To je bilo NESPREJEMLJIVO?! (video)

Na južnoameriškem nogometnem prvenstvu v Braziliji so v soboto odigrali zadnji tekmi predtekmovanja v skupini A. Brazilci so v Sao Paulu premagali Peru s 5:0, Venezuelci pa v Belo Horizonteju Bolivijo s 3:1.

Brazilci so prvo mesto v skupini in četrtfinale potrdili z visoko zmago proti Peruju, ki bi bila lahko višja, med drugim je namreč Gabriel Jesus v sodniškem dodatku zapravil enajstmetrovko.

Toda do takrat so se med strelce že vpisali Casemiro v 12., Roberto Firmino v 19., Everton v 32., Dani Alves v 53. in Willian v 90. minuti. Toda o nobenem zadetku se ne govori toliko, kot pa o tistem, ki ga je v prvem polčasu dosegel zvezdnik Liverpoola. Firmino je imel pri tem malce sreče, se znašel iz oči v oči z vratarjem Peruja in zabil gol. A pri tem je tik pred strelom pogledal stran in niti za en trenutek pogled usmeril proti nasprotnim vratom. S tem naj bi izkazal velikansko nespoštovanje do tekmeca oziroma reprezentanco Peruja s tem še dodatno ponižal. Kakorkoli že, gostitelji so zadovoljni, navijači Brazilije pa prepričani, da imajo končno spet reprezentanco, ki se lahko brez večjih težav sprehodi do konca.

Značke: firmino, brazilija

Članki iz rubrike