favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 19.06.2019 07:34:02

BIZARNA tekma in ŠOK za Brazilijo: Zadeli so kar DVAKRAT, a tekma se je končala BREZ GOLOV?!

Reuters
Brazilija velja za prvo favoritinjo južnoameriškega nogometnega prvenstva v domači državi. A vsaj v drugem nastopu so Brazilci doživeli pravi šok. Na dvoboju z Venezuelo so se razšli brez zadetkov. Odločala je tudi videoanaliza VAR, po kateri so Brazilcem razveljavili kar dva gola.

V drugem delu sta za selecao zadela Gabriel Jesus in Philippe Coutinho, a je pregled posnetka v obeh primerih pokazal, da je šlo za nedovoljen položaj. Pred 40.000 gledalci na stadionu Fonte Nova v Salvadorju je venezuelska obramba delovala izredno čvrsto in v sami končnici so nekateri gledalci celo navijali za tekmece, ki so si točko z borbenostjo zaslužili.


V prvem dvoboju dneva iz skupine A je Peru s 3:1 (1:1) ugnal Bolivijo. Na sloviti Maracani v Rio de Janeiru so Bolivijci v 28. minuti z golom Marcela Morena iz prostega strela povedli. Za Peru je v izdihljajih prvega polčasa izenačil Paolo Guerrero, v drugem delu pa sta Peruju zmago zagotovila Jefferson Farfan z golom v 55. minuti in Edison Flores z zadetkom v sodnikovem podaljšku.

Peru in Brazilija imata zdaj po štiri točke in ekipi se bosta za prvo mesto udarili v soboto v Sao Paulu, Venezuela ima dve točki in bo drugi krog skušala doseči v Belo Horizoteju v dvoboju z Bolivijo.

Članki iz rubrike